full screen background image
English Nederlands

Coaching


The Room of Listening biedt u ook een individuele leiderschapscoaching. U bent welkom voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Tijdens een individuele coaching helpt The Room of Listening u om in de spiegel te kijken, te herkennen, te erkennen en te veranderen. Dit levert:

  • analyse en oplossing van innerlijke conflicten
  • inzicht in (inter)culturele verschillen
  • vergroting van uw zelfbewustzijn en creativiteit
  • herstel van uw energiebalans


Reacties van deelnemers

“Soms wil je dat je spiegel je op je mooist reflecteert, terwijl je weet dat ze ook onverbiddelijk zal zijn. Toch wil je inzien, wie je kan zijn; en hoe je kan stralen. Die spiegel was Esseline voor mij.”
“Een sessie met Esseline opent mijn ogen voor nieuwe verbanden.”
“Na afloop voel ik me geïnspireerd en heb ik meer overzicht en vertrouwen.”


Coach Esseline van de Sande is sociaal psychologe en yoga-docente. Deze achtergrond verbindt wanneer dat nodig is het cognitieve met het kinesthetische. Ze is geïnspireerd door Donna Farhi (bewegingspatronen), Deborah Felmeth (Hatha Yoga, Robin Schiff (Tai Chi), Mattijs Mark van Katwijk (Chi Qong) en Wil van Rijn (motorisch remedial teaching). In juni 2011 rondde ze de vierjarige opleiding tot yogadocente af via DRU Netherlands. Op gezette tijden volgt ze specifieke workshops ter verdieping.

 

De begeleiding is gebaseerd op algemene psychologische inzichten en modellen, en wanneer van toepassing adem- en yogatechnieken. Tijdens de bijeenkomsten staat het zoeken naar een optimale combinatie van adem, beweging en bewustzijn centraal.