full screen background image
English Nederlands

Coach voor professionals


Esseline van de Sande biedt een luisterend oor daar waar het gaat over herbezinning, inspiratie, reflectie, angst of verlies.Tijdens de gesprekken staat jouw behoefte centraal. De sessies zijn flexibel qua opzet, intensiteit en vorm. Buiten in de natuur of on-line.

Esseline's holistische begeleiding in het Nederlands, Engels, Frans of Arabisch is afgestemd op jouw vraag. Esseline heeft in internationale coachingtrajecten ervaring met diverse soorten begeleiding. We stemmen tijdens een telefonische intake af wat jij nodig hebt. Een paar wandelingen buiten of een uurtje sparren? De ervaring leert dat 3-5 bijeenkomsten effectief zijn.

Een gesprek op maat helpt je om in de spiegel te kijken, te herkennen, te erkennen, te veranderen en levert je:

  • analyse en oplossing van innerlijke conflicten
  • vergroting van je zelfbewustzijn en creativiteit
  • herstel van je energiebalans
  • inzicht in je (innerlijk) leiderschap
  • heroriëntatie op je talenten & vaardigheden
  • begrip van verschillen


Reacties van klanten:

“Na afloop voel ik inspiratie, heb ik meer overzicht en vertrouwen.”
“Het is fijn om me gehoord te voelen en duiding te krijgen."
“Een sessie met Esseline opent mijn ogen voor nieuwe verbanden.”
Ik realiseer me dat ik wil dat mijn spiegel mij op me mooist reflecteert, terwijl ik weet dat ze ook onverbiddelijk zal zijn. Toch wil ik inzien, wie ik kan zijn; en hoe ik kan stralen. Die spiegel was Esseline voor mij.”


Psychologe 
Esseline van de Sande werkt meer dan twintig jaar als sociaal & organisatie psychologe en als yoga-meditatiedocente. Deze achtergrond verbindt wanneer van toepassing het cognitieve met het kinesthetische. Esseline geeft inzicht in communicatie patronen, analyseert je adem-, beweging en denkpatronen. Oefeningen zijn altijd maatwerk en geïnspireerd op verschillende technieken uit de Hatha Yoga, Tai Chi en Chi Qong, DRU, narratieve psychologie, biografisch werk en motorisch remedial teaching. Op gezette tijden volgt ze workshops ter verdieping van haar eigen kennis en vaardigheden. 

Tarieven:
Ter informatie: Intake 75 euro, audio coaching (1 uur) 75 euro, buiten coaching (1,5 hr) 95 euro. Mail me gerust voor een vrijblijvend gesprek (on-line 15' is kosteloos): info@theroomoflistening.com