full screen background image
English Nederlands

Luisterend Oor


Speciaal aanbod tot 15 juli: 295 euro inclusief btw
Ben je als professional op zoek naar helderheid en verbinding? Heb je behoefte aan focus of een luisterend oor? Het aanbod bestaat uit een audio intake waarin we jouw vraag en leerdoelen vaststellen, een coaching in de natuur (1,5 uur), we besluiten met twee audio coachings (2x 1u) om het geleerde in praktijk te brengen.

Deze tijd brengt vragen teweeg, vragen die je niet altijd bij iemand kwijt kan. Esseline van de Sande, sociaal- en organisatie psycholoog, biedt je een luisterend oor daar waar het bijvoorbeeld gaat over herbezinning, inspiratie, conflict, angst of verlies. Door te luisteren, door vragen te stellen en samen te reflecteren op wat deze tijd voor jou betekent maken we deze nieuwe situatie weer hanteerbaar. Hoe inspireer je jezelf? Hoe blijf je gezond? Hoe ga je om met onzekerheid? Hoe breng je structuur aan? Hoe ga je om met stress en conflicten? Hoe creëer je rust en relatieve ruimte? Hoe geef je angst een plek? Hoe ga je om met emoties? Hoe vind je momenten van ontspanning?


Je bent welkom voor advies, steun en reflectie. Esseline's holistische 
begeleiding
 is afgestemd op jouw vraag. Tijdens de gesprekken staat jouw behoefte centraal. De sessies zijn flexibel qua opzet, intensiteit en vorm. Buiten in de natuur of on-line. Esseline heeft in eerdere internationale coachingtrajecten uitgebreid ervaring opgedaan met audio begeleiding. Ze heeft geleerd dat de stem als anker ruimte geeft om in vertrouwen zaken te bespreken die je juist hoog zitten. Mail of bel dan stemmen we tijdens een telefonische intake af wat jij nodig hebt. Een paar wandelingen buiten of een uurtje sparren?
De ervaring leert dat 3-5 bijeenkomsten effectief zijn.

Een gesprek op maat helpt je om in de spiegel te kijken, te herkennen, te erkennen en te veranderen. Dit levert je:

  • analyse en oplossing van innerlijke conflicten
  • vergroting van je zelfbewustzijn en creativiteit
  • herstel van je energiebalans
  • inzicht in je (innerlijk) leiderschap
  • heroriëntatie op je talenten & vaardigheden
  • begrip van verschillen


Reacties van klanten:

“Na afloop voel ik me geïnspireerd en heb ik meer overzicht en vertrouwen.”
“Het is fijn om me gehoord te voelen en duiding te krijgen."
“Een sessie met Esseline opent mijn ogen voor nieuwe verbanden.”
Ik realiseer me dat ik wil dat mijn spiegel mij op me mooist reflecteert, terwijl ik weet dat ze ook onverbiddelijk zal zijn. Toch wil ik inzien, wie ik kan zijn; en hoe ik kan stralen. Die spiegel was Esseline voor mij.”

Psychologe Esseline van de Sande werkt meer dan twintig jaar als sociaal & organisatie psychologe en als yoga-meditatiedocente. Deze achtergrond verbindt wanneer van toepassing het cognitieve met het kinesthetische. In haar internationale adviespraktijk werkt ze afhankelijk van haar klanten in het Nederlands, Engels, Frans of Arabisch. Esseline hanteert diverse modellen en technieken. Inzichtgevende gesprekstherapie, maar ook analyse van bewegings-, adem-, meditatie en denkpatronen. Geïnspireerd op oefeningen vanuit Hatha Yoga, Tai Chi en Chi Qong, ZKM (zelf kennis methode), narratieve psychologie, biografisch werk en motorisch remedial teaching. In juni 2011 rondde Esseline een vierjarige opleiding tot yogadocente af via DRU Netherlands. Op gezette tijden volgt ze workshops ter verdieping. 


Tarieven: 
Het verkenningsgesprek is kosteloos. Als we besluiten verder te gaan dan volgt een intake waarin jouw leerdoelen worden bepaald, we tekenen een samenwerking- en privacy-overeenkomst. Ter informatie: Intake 75 euro, audio coaching (1 uur) 75 euro, buiten coaching (1,5 hr) 95 euro. Mail me gerust voor een vrijblijvend gesprek: info@theroomoflistening.com