full screen background image
English Nederlands

Luisterend Oor


In deze tijd van ontregeling zit een ieder met vragen; vragen die je niet altijd bij iemand kwijt kan. Esseline van de Sande (psychologe) biedt je een luisterend oor. Door te luisteren, door vragen te stellen en samen te reflecteren maken we deze tijd weer hanteerbaar. Hoe ga je om met onzekerheid? Hoe breng je structuur aan? Hoe ga je om met stress en conflicten? Hoe creëer je rust en relatieve ruimte? Hoe geef je angst een plek? Hoe ga je om met emoties? Hoe vind je momenten van ontspanning?


Je bent welkom voor advies, steun en reflectie. Esseline's holistische 
begeleiding
 is afgestemd op jouw vraag en gebaseerd op algemene psychologische inzichten, levensverhalen, inzichtgevende therapie, adem- en meditatietechnieken. Tijdens de gesprekken staat jouw behoefte centraal. Esseline heeft in eerdere internationale coachingtrajecten uitgebreid ervaring opgedaan met audio begeleiding. Ze heeft geleerd dat de stem als anker ruimte geeft om in vertrouwen zaken te bespreken die je juist hoog zitten.
 

Een gesprek op maat helpt je om in de spiegel te kijken, te herkennen, te erkennen en te veranderen. Dit levert je:

  • analyse en oplossing van innerlijke conflicten
  • vergroting van je zelfbewustzijn en creativiteit
  • herstel van je energiebalans
  • inzicht in je (innerlijk) leiderschap
  • begrip van verschillen 


Reacties van klanten:

“Na afloop voel ik me geïnspireerd en heb ik meer overzicht en vertrouwen.”
“Soms zoek ik steun, het is fijn om me gehoord te voelen en duiding te krijgen."
“Een sessie met Esseline opent mijn ogen voor nieuwe verbanden.”
Ik realiseer me dat ik wil dat mijn spiegel mij op me mooist reflecteert, terwijl ik weet dat ze ook onverbiddelijk zal zijn. Toch wil ik inzien, wie ik kan zijn; en hoe ik kan stralen. Die spiegel was Esseline voor mij.”

Psychologe Esseline van de Sande werkt meer dan twintig jaar als sociaal veranderkundige en yoga-meditatiedocente. Deze achtergrond verbindt wanneer van toepassing het cognitieve met het kinesthetische. In haar internationale adviespraktijk werkt ze afhankelijk van haar klanten in het Nederlands, Engels, Frans of Arabisch. Esseline hanteert diverse modellen en technieken. Inzichtgevende gesprekstherapie, maar ook analyse van bewegings-, adem-, meditatie en denkpatronen. Oefeningen vanuit Hatha Yoga, Tai Chi en Chi Qong, ZKM (zelf kennis methode), narrative psychologie, biografisch werk en motorisch remedial teaching. In juni 2011 rondde Esseline een vierjarige opleiding tot yogadocente af via DRU Netherlands. Op gezette tijden volgt ze workshops ter verdieping. 


Tarieven: 
Het intake gesprek is kosteloos. Als we besluiten verder te gaan dan tekenen we een samenwerking- en privacy-overeenkomst en stemmen we een bedrag af naar draagkracht. Mail me gerust voor een vrijblijvend gesprek: info@theroomoflistening.com