full screen background image
English Nederlands

Counseling


The Room of Listening biedt u ook een individuele counseling. U bent welkom voor een vrijblijvende kennismaking. De begeleiding is afgestemd op uw vraag en gebaseerd op algemene psychologische inzichten, levensverhalen, inzicht gevende therapie,  adem- of yogatechnieken. Tijdens de bijeenkomsten staat het zoeken naar een optimale combinatie van bewustzijn, adem en beweging centraal. Geblokkeerde energie wordt getransformeerd, startpunt is het werken binnen (fysieke) mogelijkheden.
 

Tijdens een individuele counseling helpt The Room of Listening u om in de spiegel te kijken, te herkennen, te erkennen en te veranderen. Dit levert:

  • analyse en oplossing van innerlijke conflicten
  • inzicht in (inter)culturele verschillen
  • vergroting van uw zelfbewustzijn en creativiteit
  • herstel van uw energiebalans
  • inzicht in uw (innerlijk) leiderschap


Reacties van deelnemers

“Soms wil je dat je spiegel je op je mooist reflecteert, terwijl je weet dat ze ook onverbiddelijk zal zijn. Toch wil je inzien, wie je kan zijn; en hoe je kan stralen. Die spiegel was Esseline voor mij.”
“Een sessie met Esseline opent mijn ogen voor nieuwe verbanden.”
“Na afloop voel ik me geïnspireerd en heb ik meer overzicht en vertrouwen.”

 

Coach Esseline van de Sande is sociaal psychologe en yoga-docente. Deze achtergrond verbindt wanneer dat nodig is het cognitieve met het kinesthetische. In haar internationale adviespraktijk werkt ze met diverse modellen en technieken. Inzichtgevende gesprekstherapie, maar ook analyse van bewegings-, adem- en denkpatronen. Oefeningen vanuit Hatha Yoga, Tai Chi en Chi Qong, ZKM (zelf kennis methode), narrative psychologie, biografisch werk en motorisch remedial teaching. In juni 2011 rondde Esseline een vierjarige opleiding tot yogadocente af via DRU Netherlands en geeft de afgelopen jaren yogalessen. Op gezette tijden volgt ze specifieke workshops en gespreksmodules ter verdieping.