full screen background image
English Nederlands

Luisterend Oor 


Yoga groepsles op woensdagochtend (9.15u-10.30u)
 
Vooraf graag contact voor intake via 06-54756052.
Locatie Mee-inZeeAtelier Lijsterbesstraat 69 (bij mooi weer buiten)
Woensdagochtend (muv. schoolvakanties).
Start les 9.15u-10.30u. 
Proefles 10 euro
Lesgeld per maand vooruit betalen 15 euro per les.
(draag comfortable kleding & neem deken of sjawl mee).


The Room of Listening biedt u ook een individueel luisterend oor. U bent welkom voor een vrijblijvende kennismaking info@theroomoflistening.com

Tijdens een individuele begeleiding helpt Esseline u om in de spiegel te kijken, te herkennen, te erkennen en te veranderen. Dit levert:

  • analyse en oplossing van innerlijke conflicten;

  • inzicht in (inter)culturele verschillen;
  • vergroting van uw zelfbewustzijn en creativiteit;
  • herstel van uw energiebalans.


De begeleiding is gebaseerd op algemene psychologische inzichten en modellen, adem- en yogatechnieken van onder andere DRU Yoga, een zachte yoga vorm die een positieve invloed heeft op het hart.
Tijdens de luisterend oor bijeenkomsten staat het zoeken naar een optimale combinatie van adem, beweging en bewustzijn centraal.
Hierdoor gaat energie weer stromen en worden blokkades opgeheven. Altijd geldt: werk met eigen (fysieke) mogelijkheden. Indien van toepassing komen elementen aan bod van Tai Chi: adem in beweging en van Chi Qong: krachtige oefeningen met een aardende werking.

Coach? Esseline van de Sande is sociaal psychologe en beoefent al vele jaren zelf yoga. Ze is geïnspireerd door verschillende lerare(n)ssen zoals Deborah Felmeth, Donna Farhi, Robin Schiff and Mattijs Mark van Katwijk. In juni 2004 reisde ze naar Canada waar ze olv. Donna Farhi deelnam aan een teacher training over bewegingspatronen. Via Wil van Rijn volgde ze onderricht op het terrein van motorisch remedial teaching. In juni 2011 rondde ze de vierjarige opleiding tot yogadocente af via DRU Netherlands. Op gezette tijden volgt ze diverse workshops ter verdieping. Sinds mei 2010 geeft ze wekelijks open lessen voor particulieren, specifieke workshops voor studenten, bedrijven en individuele yogalessen op verzoek.
Om haar werkzaamheden te verrijken en verdiepen heeft ze zich vanaf 2002 bekwaamd in Reiki 1e & 2e graad en massagetherapie. Deze technieken verbinden het cognitieve met het kinesthetische.

Reacties van deelnemers
“Na afloop voel ik me vitaler, soepeler en meer ontspannen.”
“Ik kan me beter concentreren en adem dieper.”
“Ik voel weer ruimte om nieuwe plannen ten uitvoer te brengen.”